Zoekt u een ludieke locatie voor uw diner? Dan is de Minerva een goed idee. Het schip biedt met haar Grand Salon plaats aan max. 75 gasten voor een zittend diner in een informele, maritieme ambiance.
Met de combinatie van een actief element wordt uw diner echt uniek. Ga lekker uitwaaien op zee met uw team, relaties, vrienden of andere genodigden. Een korte vaartocht van 1 uur betekent er even heerlijk tussenuit en genieten van de prachtige uitzichten op de boulevard en de pier van Scheveningen. De bovenbar biedt een goede beschutting bij een buitje en als het lekker weer is, dan is het uiteraard prima vertoeven aan dek. Tijdens de korte vaartocht wordt meestal 1 zeil gehesen en op de motor gevaren. Wilt u echt gaan zeilen? Verleng uw zeiltocht dan naar 2 of liever 3 uur zeilen.
Bij terugkomst in de haven kunt u onder het genot van een drankje even bijpraten en de bemanning zal de tafels van de Salon indekken en het diner voorbereiden.
Nu komen ook de gasten aan boord die geen zeebenen hebben. Na ca. een half uurtje neemt iedereen plaats om te genieten van het voorgerecht.
Prijs per persoon: € 44,50
Inbegrepen:
- Scheepshuur (1 uur varen/2 uur haven)
- 2 Rondes bittergarnituur
- Matrozenmenu
Het matrozenmenu bestaat uit: Westlandse tomaten-groentesoep, Kipsaté met friet, atjar en kroepoek en een kopje koffie/thee.
Min. 40 – max. 75 gasten voor een zittend diner. Kleinere groepen op aanvraag.
Wij houden rekening met uw dieetwensen (!)
Tarieven zijn excl. btw. Drankjes zijn niet inbegrepen.
Start- en eindtijden zijn naar keuze aan te passen. Naar keuze kunt u uw verblijf aan boord verlengen met langer varen, een uitgebreidere borrel vooraf of een feest achteraf. Bekijk hier de Cateringlijst
– Uur extra varen € 10,00 pp
– Uur extra in de haven € 2,50 pp
– Drankafkoop 3 uur (hollandse bar) € 17,50 pp (excl. sterk alcoholische dranken)
Prijzen excl. 9% btw
De vaartocht is onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Indien de kapitein vanwege het weer besluit de tocht af te gelasten, dan kunt u het schip dit uur in de haven gebruikten voor een borrel voorafgaand aan het diner.